Au format un cuplu frumos, dar din păcate ea a decis să îl părăsească pentru un alt bărbat și dacă la început situația dintre Meghan Fox și Brian Austin părea liniștită iată că apele încep să se tulbure. 

Actrița a lăsat un comentariu desfășurat la postarea fostului soț de Halloween pentru a îl ataca. După ce acesta a postat o fotografie cu el și fiul lor, Journey River, ambii fiind îmbrăcați în costume, actriței nu i-a picat prea bine.

„De ce trebuie Journey să fie în această fotografie? Nu este greu să îi scoți. Sau să alegi poze în care ei nu apar. M-am distrat de Halloween ieri cu ei, dar poți să vezi cât de absenți sunt pe contul meu de socializare. Știu că îți iubești copiii. Dar nu înțeleg de ce nu poți să te oprești să îi pui pe Instagram.”, a zis aceasta.

„Ești atât de intoxicat să hrănești comentariile predominante că sunt o mamă absentă, și că tu ești etern tatăl anului. Îi ai jumătate din timp. Felicitări, ești un om cu adevărat remarcabil! De ce ai nevoie de internet să îți spună un lucru care ar trebui să-ți fie evident din felul în care te iubesc copiii tăi?”, a continuat ea.

Imediat după acest comentariu, Brian Austin Green și-a șters postarea și a optat pentru o fotografie în care nu apărea vreun copil. Fox și Green au anunțat că divorțează în mai, iar, la scurt timp după, actrița a anunțat că are o relație cu Machine Gun Kelly

Green a vorbit deschis despre relația fostei soții: „În prezent, căile sunt diferite și ea este pe drumul ei, făcând ceea ce simte că trebuie să facă pentru a fi fericită și eu sunt pe drumul meu, fac ceea ce simt că trebuie să fac pentru a fi fericit și nu e vorba de listă de dragoste față de copii sau de responsabilitate.”

Distribuie articolul: