Astăzi este despre evenimentul de ieri de la New York, MTV Video Music Awards. După ce am văzut unele look-uri ale vedetelor, venim cu „cireașa de pe tort”, Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, și iubitul ei, Colson Baker, în vârstă de 31 de ani, cunoscut sub pseudonimul Machine Gun Kelly, nu au ratat așa eveniment de amploare.

Citește și: Ținutele vedetelor de la MTV Video Music Awards. Au strălucit ca adevărate stele, la propriu și figurat (Foto)

Cuplul îndată ce a apărut pe covorul roșu au atras toate privirile, în mare parte datorită ținutei originale ale actriței.

Megan a purtat o rochie în nuanța pudră, transparentă și ușor sclipitoare, cu sandale aurii cu toc. Iar iubitul ei a purtat un costum roșu cu paiete de la Dolce & Gabbana.

Rochia actriței i-a scos la vedere formele ei sexy și bine sculptate.

Cei doi nu au ezitat să-și arate sentimentele de dragoste în fața camerelor de vederi. Megan și Coulson au ieșit pe covorul roșu ținându-se de mână, apoi au început a se îmbrățișa și săruta.

Megan Fox și Coulson formează un cuplu deja de un an și jumătate, însă nu se grăbesc să-și oficializeze relația.

Citește și: Bătaie pe covorul roșu: Connor McGregor a sărit cu pumni la iubitul lui Meghan Fox. Actrița s-a speriat groaznic (Video)