Una dintre cele mai recente tendințe de sex pentru femei despre care ați putea citi este meditația orgasmică, o practică concepută pentru a vă pune în legătură cu părțile dvs. feminine și sexuale, în mod în care sexul obișnuit ar putea să nu fie. Atât femeile singure, cât și cele cu parteneri s-au dus la meditația orgasmică pentru a culege beneficiile. Dar ce este? Și este pentru tine?

Ideea de a aduce pace în viața ta, bunăstarea și o conexiune spirituală prin stimulare clitoridiană poate fi ciudată pentru mulți oameni, dar există – și se numește meditație orgasmică. OneTaste este una dintre mișcările care cred în meditația orgasmică, ce reprezintă o tehnică puternică pentru a vindeca, a fi mai fericită și mai liniștită. De fapt, această organizație sprijină fuziunea conștiinței cu sexualitatea.

dozadesanatate.ro

Meditația orgasmică nu pune accent pe finalul orgasmic, ci pe deconectarea, stabilitatea emoțională și extazul care pot fi experimentate la nivel spiritual prin masajul genital feminin, potrivit dozadesanatate.ro

Conform OneTaste, meditația orgasmică:

Este o practică unică de wellness care combină atenția cu puterea experienței profund umane a orgasmului.

Această organizație susține că meditația orgasmică conectează corpul cu sexualitatea. Printre calitățile sale se numără faptul că este sigură și sistematică – pentru că se face întotdeauna în același mod. Nu are motive ascunse și este intimă. Implică doar două persoane.

Timpul necesar pentru a efectua meditația orgasmică este de 15 minute. În acest interval de timp, un bărbat, numit stroker, masează clitorisul. Atunci când se întâmplă acest lucru, sistemul limbic se activează și creierul produce oxitocină. Strokerii nu trebuie să fie neapărat partenerii femeilor care meditează. De fapt, experiența meditației este separată de actul sexual în sine.

Acest tip de meditație este o metodă sau un cult?

Din cauza costurilor ridicate ale acestor sesiuni, unii critici au etichetat meditația orgasmică drept cult. Cu toate acestea, practica are susținători puternici. De exemplu, scriitoarea Rose Surnow a susținut că meditația orgasmică a dus-o într-un loc plăcut și liniștit. A schimbat complet modul în care trăiește sexul.

tabu.ro

Jurnalista Aurora Wells a afirmat faptul că, pentru ea, această experiență a fost „oarecum ciudată și clinică”. Publicații celebre au colectat opiniile mai multor femei care au practicat meditația orgasmică și au menționat că:

Există un pact ciudat clinic… Nu există contact vizual în timpul meditației orgasmice. Ideea, similară cu sexul budist tantric, este de a extinde vârful senzorial înainte de a atinge punctul culminant.

Totuși, această metodă diferă de alte practici deoarece, după cum afirmă guru Shree Ramananda:

Deși meditația tradițională are scopuri spirituale, de-a lungul anilor a evoluat într-o metodologie de sănătate sau de reducere a anxietății și în terapie pentru concentrarea atenției.

Directorul executiv al Institutului OM, Anjuly Ayer, a spus că meditația a fost ciudată pentru ea, „de parcă ar pluti… sau mintea s-ar separa de corp”, dar i-a oferit senzații unice în fiecare parte a corpului.

Trebuie remarcat faptul că scopul meditației orgasmice nu este orgasmul în sine. Așadar, presiunea de a avea orgasm dispare, iar experiența este mai plăcută pentru femei.

Sursa: dozadesanatate.ro

Distribuie articolul: