A aflat că mai are de trăit foarte puțin, dar înainte de toate tot ce și-a dorit e să-și îndeplinească o dorință. Este vorba despre Hunter Knisley, iar povestea lui o vei afla mai jos. 

Atunci când medicii i-au spus lui Hunter Knisley, un bărbat în vârstă de 27 de ani, că mai are de trăit doar câteva săptămâni, apropiații săi s-au mobilizat pentru a-i îndeplini ultima dorință, și anume să se căsătorească pe plajă cu Emily Draper Knisley, logodnica lui.

„E dragostea vieții mele”, le-a mărturisit Hunter jurnaliștilor de la People. Deși au avut parte de o conexiune unică încă de la naștere, ei fiind născuți în aceeași zi, la Centrul Medical Fairfield din Lancaster, Ohio, la doar patru ore diferență, viața nu a fost deloc blândă cu ei.

La vârsta de opt ani, Hunter a fost diagnosticat cu distrofie musculară Becker, o boală asemănătoare cu distrofia musculară Duchenne, însă mult mai rară și care progresează mai încet.

„Când am început să mă joc T-Ball, alergam diferit față de ceilalți copii și eram mai încet”, își amintește Hunter. 

Zece ani mai târziu, însă, în 2019, ei s-au reîntâlnit pe Facebook. El i-a scris fără să stea pe gânduri. Împărtășeau aceleași pasiuni, și anume dragostea pentru muzica semnată de Destiny’s Child, Backstreet Boys ori pentru filmele cu Johnny Depp.

„Am simțit că suntem cei mai buni prieteni”,  a declarat Emily, care a povestit că două luni mai târziu, ei au ieșit la o primă întâlnire.

„Am avut o conexiune aparte. Ea e foarte frumoasă, este o persoană bună și te bucuri să o ai în preajmă”, a mărturisit Hunter, dezvăluind că la cea de-a treia întâlnire i-a mărturisit că nu știe cât mai are de trăit, întrucât un infarct este ceva comun pentru pacienții cu acest tip de distrofie musculară.

Emily a mers acasă ulterior, n-a știut cum să reacționeze la o astfel de veste, mai ales că are două fiice dintr-o relație anterioară. A ales, însă, să-și trăiască povestea de iubire indiferent de ce final va avea.

„Dacă îmi va frânge cineva inima, vreau să fie el”, a spus Emily, care a acceptat propunerea lui Hunter de a se muta în Ohio.

În 2021, ei au devenit părinții unui băiețel ce poartă numele Maverick, însă la scurt timp, viața lor a luat o întorsătură neașteptată. Hunter a ajuns la spital pentru un control de rutină, iar în urma investigațiilor, medicii i-au zis că mai are doar câteva săptămâni de trăit.

„Am fost șocat”, și-a amintit Hunter, care ulterior le-a împărtășit apropiaților săi ultima dorință, și anume să se căsătorească pe plaja Myrtle și să-și ducă copiii să vadă oceanul.

Emily a grăbit formalitățile de divorț, pentru a se putea recăsători cu partenerul ei care mai avea foarte puțin timp de trăit. Iar visul lor s-a împlinit pe 14 aprilie, când și-au unit destinele pe plajă, așa cum și-au dorit. Deși trec prin momente dificile, iar incertitudinea le dă bătăi de cap, cei doi au vrut să-și împărtășească povestea pentru a inspira alți oameni: „Există bine în orice situație”,  a spus Emily.

Sursa: peroz.ro 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: