S-a speculat acum câteva luni că Andreea Raicu și Matei Stratan ar fi devenit foarte apropiați. Cei doi au fost surprinși făcându-și vizite. Tăcerea Andreei a intrigat și mai mult publicul, dar iată că a venit momentul adevărului. 

Citește și: Andreea Raicu se iubește cu fostul Mădălinei Ghenea, milionarul Matei Stratan?

Matei Stratan  a oferit lămuriri curioșilor. Acesta a dat declarații pentru publicația Playtech și a mărturisit că are doar o relație de prietenie cu Raicu, motiv pentru care ies uneori împreună, făcând parte din același grup de amici.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat omul de afaceri.

Amintim că Matei Stratan s-a iubit în trecut cu Mădălina Ghenea și au împreună o fetiță pe nume, Charlotte. Relația dintre cei doi nu ar fi funcționat din cauza distanței, Mădălina locuind în Italia, unde are o carieră de succes ca model și actriță.

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou alături de milionarul Matei Stratan (Foto)

Distribuie articolul: