Recent, Andreea Raicu a dezvăluit că a renunțat la statutul de „femeie singură” și se declară oficial îndrăgostită. Vedeta din România a mărturisit că există o persoană cu care se vede de ceva timp, scrie Spynews.ro.

Acum câteva zile, Andreea Raicu a făcut un anunț în cadrul unei emisiuni tv și a mărturisit că are un nou iubit, cu care se vede de ceva timp. Cu toate acestea, fosta prezentatoare de televiziune a ezitat să utilizeze cuvântul „relație” și a ținut să precizeze că se vede cu un bărbat în prezent.

Ei bine, paparazzi au surprins imagini cu Andreea Raicu, în timp ce părăsește reședința celebrului milionar român, Matei Stratan, iar zâmbetul larg de pe chipul ei și atitudinea degajată sunt dovada că într-adevăr fericirea și-a făcut loc în sufletul vedetei. Se pare că vedeta i-a făcut o vizită fostului iubit al Mădălinei Ghenea la ceas de seară, chiar la el acasă. Să fie oare acesta bărbatul despre care frumoasa șatenă vorbea în urmă cu câteva zile?

Îmbrăcată într-o ținută sport și cu părul prins lejer, Andreea Raicu a părăsit reședința luxoasă a lui Matei Stratan, în timp ce acesta dă dovadă de eleganță și o conduce până la poartă. După ce își iau la revedere, fără a împărtăși gesturi romantice, vedeta se îndreaptă spre bolidul său de lux, parcat în fața casei, în dreptul mașinii milionarului.

Să nu uităm totuși că Andreea Raicu este un antreprenor de succes, care și-a deschis numeroase afaceri pe numele ei. Are un business reușit cu articole vestimentare și de asemenea se implică foarte mult și pe partea de well-being. Fosta prezentatoare tv ține și un curs despre meditație și relaxare, prin care ajută mii de persoane să iasă din stresul cotidian.

Presa de peste Prut face supoziții că Andreea Raicu ar fi făcut o vizită acasă la fostul iubit al Mădălinei Ghenea în interes profesional, pentru a se sfătui în legătură cu o linie de haine destinate modei masculine sau poate milionarul a cerut o ședință de terapie față în față cu superba vedetă.

Cu siguranță, odată cu trecerea timpului misterul va fi ilucidat.

Sursa: spynews.ro

Foto: Instagram