Chișinăul este un oraș în care mașina îți poate fi spartă ziua, în amiaza mare, chiar și dacă ai parcat-o într-un loc suficient de văzut. O astfel de întâmplare a avut de tras astăzi și Lilia Ojovan. Totul s-a produs în apropiere de zona Circului.

Lilu și-a parcat astăzi automobilul în apropiere de zona Circului, acolo unde își are showroom-ul brandul de hăinuțe Pupi Sweet Dress. Hoții i-au spart un geam lateral din față și au sustras obiectele pe care le-au găsit în automobilul Liliei.

În amiaza mare, nişte “oameni buni” mi-au spart maşina şi au furat tot ce au găsit. Am rămas fără agendă, telefon şi portmoneul cu acte. Totul s-a întâmplat în zona Circului. Cred că de bulentin şi de agendă băieţii buni să nu aibă nevoie, eu însă tare am.

P.S. pentru că am rămas fără baza de date, rog mirii care m-au contractat pentru anul acesta, să imi scrie mesaje, cu dăţile evenimentelor. Vă mulţumesc mult.

Jurnalista îi roagă pe internauți să îi sară în ajutor:

Rog mult, cine găseşte vreun portmoneu roşu, cu acte de identitate pe numele Lilia Roșca şi o agendă albastru închis, să îmi scrieţi un mesaj.

18301342_1668525103166389_5054537975075025789_n

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: