Fosta „stăpână” a Casei Albe a lansat propriul podcast, în care a mărturisit, foarte sincer, despre greutățile pw care le-a avut în căsnicia cu Barack Obama și cum a trecut peste ele. De asemenea a menționat și despre momentele în care ea era gata să rupă relația cu soțul său. 

Michelle Obama rămâne și-n prezent una dintre cele mai cunoscute persoane în lume. Nicidecum nu va fi o hiperbolizare dacă vom spune că Michelle și Barack Obama au schimbat totalmente conceptul actual al politicii. Fosta prima doamnă deja a atras atenția către persoana sa după lansarea primei cărți. Acum, aceasta a decis să-și încerce puterile într-un domeniu nou, înregistrând podcasturi. The Michelle Obama Podcast, astfel este intitulat proiectul ei, în care săptămânal invită un personaj nou.

În ultima ediție, Michelle a vorbit despre relațiile romantice cu Conan O’Brien, la fel de cunoscut și pentru emisiunea The Tonight Show cu Conan O’Brien de pe NBC.

Este vorba despre pregătirea oamenilor de a face un pas nou în relație și anume, de a se căsători. Conan a declarat că nu era pregătit să se căsătorească până la vârsta de 30 de ani, dar totuși și-a legat viața cu Lisa Powell. Iar doamna Obama, dimpotrivă spunea că ea și soțul ei erau foarte serioși, și făceau tot posibilul pentru a construi o familie cât mai armonioasă. De asemenea, fosta primă doamnă a spus că „a știut întotdeauna” că se va căsători cu Barack.

Când Michelle a auzit o întrebare directă despre relația cu soțul ei, nu s-a putut abține și a recunoscut deschis, că uneori „voia să-l arunce pe fereastră”. „Și spun asta pentru că trebuie să-ți dai seama că intensitatea sentimentelor va fi puternică. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la tot. Și aceste perioade pot dura mult timp. Pot dura ani de zile. Doar că noi nu vorbim despre asta și, astfel, cuplurile tinere care se confruntă cu aceste provocări sunt uneori dispuse să renunțe la tot ce au construit. Vreau doar să spun că dacă asta este ceea ce distruge o căsătorie, atunci noi cu Barack ne-am afla constant într-o pauză de-a lungul căsniciei, dar avem o familie foarte puternică. Și dacă aș renunța la el, dacă aș pleca în acele momente dificile, atunci aș rata toată frumusețea care era anume în acele timpuri”, a spus Michelle.

Potrivit spuselor lui Michelle, Barack a împărtășit punctul de vedere al soției, deși nu înțelegea prea multe despre relații din cauza divorțului părinților săi și a „căsătoriilor nereușite” ale bunicilor. Marele test pentru cuplul Obama a fost dorința lui Barack de a candida la funcția de președinte în 2008.

Doamna Obama a sfătuit ca toți să se abțină de la utilizarea aplicațiilor pentru a face cunoștință. „Vrei să construiești ceva serios cu cineva? Nu există o modalitate magică de a face acest lucru decât să înveți cum să faci lucrurile de bază: să faci cunoștință cu cineva, să fii sincer în legătură acea persoană, să construiești o relație serioasă, să-ți iei angajamente, să te întâlnești, să te gândești la ce va aduce acest lucru și până la urmă să lupți pentru ceea ce îți dorești. Nu poți construi o relație pe termen lung cu o aplicație”, a spus Michelle.

Sursă: marieclaire.ru