Fanii lui Mark Stam de pe ambele maluri ale Prutului, abia așteptau o nouă piesă, însă artistul a venit cu o surpriză și mai mare. Interpretul basarabean a colaborat pentru prima oară cu Sore, lansând împreună piesa „e Ok”.

Aș putea să vă povestesc despre ce este această piesă și ce a stat la baza creării ei, însă ar fi punctul meu de vedere care sincer cred că ar fi de prisos, pentru că piesa nu-mi mai aparține mie, ci celor care o ascultă și o vor asculta de azi înainte, conectându-se emoțional cu ea și făcând-o personală.

Mă simt binecuvântat pentru această piesă, m-a ajutat să trec peste cele mai obscure perioade din viață mea. Da, știu, sună straniu pentru că tot eu am compus-o, dar asta mă face s-o îndrăgesc și mai mult, chiar dacă e prea intimă și poartă pentru mine greutatea perioadei prin care am trecut și în care a fost creată, mă bucur că am putut să mă pun timp de jumătate de an în scaunul unui ascultător și s-o savurez de parcă o aud pentru prima dată și să o las să-mi fie călăuză atunci când mă simțeam rătăcit. Se spune că „E nevoie de mult curaj pentru a-ți depăși vulnerabilitatea” însă cred că mai corect ar fi „E nevoie de mult curaj pentru a sesiza și a accepta vulnerabilitatea” ea făcând parte din noi și fără de care nu vom putea înțelege cu adevărat cât de puternici suntem”, a scris Mark Stam pe pagina sa de Facebook.

Și pentru Sore este o lansare specială. Pe 25 februarie, interpreta a venit la Chișinău pentru a filma videoclipul, aceasta fiind ziua în care a marcat un deceniu de Lala band: „Azi s-au împlinit 10 de ani de LaLa Band și tot azi am filmat pentru un clip nou”.

Așa cum ne-a obișnuit, Mark Stam a scris singur versurile acestei piese, muzica este semnată de Mark Stam, 911 (Alex Ghinea), Alexandru Turcu, iar videoclipul a fost filmat de Spoială Brothers.

Urmăriți videoclipul piesei „e OK” în imaginile de mai jos:

Sursa: Youtube / Mark Stam

Distribuie articolul: