Marinela Bezer este, cu certitudine, una dintre cele mai urmărite influencere de la noi. Aceasta este foarte activă pe pagina sa de Instagram, unde inspiră o comunitate de peste 200 de mii de urmăritori. Recent, Marinela s-a împărtășit cu un moment foarte emoționant în mediul online – tânăra a fost cerută în căsătorie! Cum s-a întâmplat totul, află în cele ce urmează. 

Se pare că totul s-a întâmplat când Marinela s-a așteptat mai puțin. Ceea ce știa influencera era faptul că aceasta, împreună cu iubitul său urmează să participe la niște filmări pentru un spot publicitar. Totuși, se pare că planul a fost mult mai grandios: Vlad a planificat totul până în cele mai mici detalii și a transformat o ședință foto într-o cerere în căsătorie.

Ulterior Marinela le-a mărturisit urmăritorilor săi că ceea ce s-a întâmplat a fost absolut neașteptat pentru ea, totuși tânăra a spus un singur și irevocabil „DA!”. Cât de emoționant a fost acest moment urmărește în video de mai jos.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

The biggest YES I’ve ever said in my life! I am yours and you are mine forever! @gatcanvlad ♾

Публикация от Marinela Bezer 🦋 (@marinelabezer)

„Cel mai încrezut DA pe care l-am rostit vreodată în viața mea! Sunt a ta și ești al meu pentru totdeauna”, a scris influencera alături de video postat.

Se pare că iubitul său, Vlad Gațcan, a reușit să-i ofere și inelul la care Marinela putea doar să viseze. Acesta a optat pentru modelul The One”, marca Harry Winston.

„Faptul că Vlad a muncit atât de mult în toți acești ani, pentru că nu a vrut să-mi aducă orice inel, ci INELUL, mă face să înțeleg cât de multe este gata să facă pentru mine! Acesta este cel mai iconic inel de la Harry Winston și se numește „The One”. La fel ca iubirea noastră, la fel ca el!”, spune Marinela.

„Voi scrie întreaga poveste a logodnei în următoarea postare!”, a promis Influencera.

Amintim că Marinela Bezer și Vlad Gațcan formează un cuplu de mai mulți ani, iar Marinela se numără printre influencerii care distribuie adesea fotografiile de cuplu și în mediul online, acolo unde strâng mii de aprecieri și comentarii.

Sursa foto & video: Instagram

Distribuie articolul: