În cadrul interviului lui Dorin Galben „Fără protocol”, Marina și Teodor Cârnaț au răspuns la cele mai provocatoare întrebări. Printre acestea a fost și despre relația lor, mai exact despre infidelitate.

Teodor Cârnaț, la întrebarea dacă și-ar ierta soția în asemenea situație, a răspuns afirmativ: „ uneori trebuie să ierți”. De asemeni, el a mai adăugat că „ totul este trecător”.

Da. Pentru că o iubesc foarte mult. Când iubești omul, uneori trebuie să ierți. Noi toți avem și albul, și negru. S-ar putea să domine negrul. Dar știu că, până la urmă, aceasta e trecător”, a spus Teodor Cârnaț.

Marina Cârnaț, a menționat că are mare încredere în soțul său, dar nu a fost atât de concisă în acest aspect. Ea a făcut referire la Biblie, dar a accentuat că ar fi dureros să trăiască infidelitatea.

„Aș ierta, evident. În Biblie scrie că nu ai dreptul să nu ierți, pentru că dacă nu ierți, chiar dacă ți-a greșit un om, tu te faci vinovat de păcatul ăla. (…) Pe oricine iert. Evident, e dureros. Dar cum  vor evolua lucrurile, nu știu. Am încredere 100% că nu mă înșală și nu mă va înșela”, a răspuns ea.

Distribuie articolul: