Mariana Popescu este artista și profesoara de canto care iubește foarte mult copiii talentați și depune tot efortul pentru a-i scoate în evidență. Începând de la cele mai mari scene, atât din țară cât și, de peste hotare! De sărbători, ne bucură cu o piesă de suflet, care emană lumină și seninătate – „Acasă de Crăciun”, alături de vocile talentate Lala⭐Lele.

Muzica este semnată de Mariana Popescu, iar versurile aparțin poetei Radmila Popovici. Aranjamentul muzical – Sandu Gorgos, mixaj – Sergiu Teacă și regia video – Mariana Moiseenco și producția video – Vio Mark – echipa completă care a lucrat la acest produs muzical.

„Totul a început într-o bună dimineață, când mi-a venit această idee. Aveam o piesă, produsă de NATAN Music Production, care după mine cerea voci de copii. Având fetițele talentate am zis: „de ce să nu dau viață unui proiect muzical?” Atunci a venit și denumirea de Lala-Lele. 7 fete – 7 note muzicale – 7 culori ale curcubeului – 7 minuni ale lumii – 7 ani de acasă – numai simboluri! Și iată suntem deja cu două videoclipuri la activ. „AICI și ACUM” și „Acasă de Crăciun!” – ambele sunt dedicate tuturor celor care iubesc muzica”, ne-a dezvăluit Mariana.


Mariana Popescu are la activ deja 20 de ani dedicați educației artistice a copiilor, fiind dirijoare de cor și profesoară de canto, iar mai nou compozitor și producător. De mică a făcut vioară, după care pian, iar vocea o valorifică pe deplin încă de la 2 ani. Trupa „Lala⭐Lele”, a fost înființată în luna septembrie a anului 2020, având ca scop promovarea tinerelor talente, oferindu-le posibilitatea de a se afirma de mici ca personalitate, de a munci și a crede în vise.

„Fac acest lucru din motiv că în copilăria mea nu am avut atâtea oportunități, cum le au copiii în momentul de față. Poate pe parcurs cât vor crește vor înțelege importanța mea în dezvoltarea lor. Sunt de părerea că, atât cât trăiești trebuie să lași urme frumoase. Mă bucur de discipolii mei care deja sunt afirmați în muzică sau care au urmat calea muzicii la nivel profesionist. Chiar acum am la Centrul de Excelență în Muzică „Ștefan Neaga” trei eleve de-ale mele, foarte talentate, de care sunt foarte mândră”, ne mai dezvăluie Mariana Popescu.

Foto: Arhivă personală