Mariana Mihăilă vine cu o surpriză frumoasă pentru admiratorii săi. Artista a lansat o piesă cu totul deosebită, care arată câteva povești reale din viața unor oameni. 

Interpreta vine cu o melodie deosebită și un videoclip cu totul special. În imagini descoperim oameni reali cu trăiri sincere, iar pentru câțiva dintre eroi, apariția în videoclip va fi o adevărată surpriză.

„Lansez videoclipul „Florile și dragostea”, în speranța că ne vom putea îmbrățișa din nou – fără frică. Clipul este despre bucuria pe care o simțim atunci când primim sau dăruim flori. De ce Florile și Dragostea? Pentru că ele sunt strâns legate una de alta,  deoarece niciodată un om care nu te iubește, care nu ține la tine sau nu te respectă, nu-ți va dărui flori. Întotdeauna florile sunt dăruite datorită unui sentiment de afecțiune”, spune interpreta.

Aceasta ține să le mulțumească persoanelor implicate în realizarea producției muzicale: „O producție video realizată de videograful Dumitru Cecan căruia îi mulțumesc pentru atitudine serioasă, profesionalism și răbdare. Melodia semnată de Maestrul Ian Raiburg, orchestrație și mastering Ivan Linkovskii, iar textul îmi aparține”

De asemenea, Mariana Mihăilă a dezvăluit că la baza videoclipului stau povești și emoții reale: „Merci Cristinei Postolachi pentru complicitate și posibilitatea de a filma o cerere în căsătorie reală (acum un an în urmă pe data de 14 iunie 2019). Apropo: pentru logodnică va fi o surpriză, să se vadă în clipul meu.

Sincere mulțumiri medicului obstretician Vadim Scarlat pentru posibilitatea de a filma la maternitate o tânără mămică cu fetița sa nou născută, pe data de 8 noiembrie 2019. Merci familiei Popescu Eugen și Olesea că au acceptat provocarea.

Sunt recunoscătoare și familiei Staver că au acceptat propunerea de a se filma în videoclipul meu împreună cu toți feciorii, nurorile și nepoții. (filmări din mai 2019)

De asemenea, îi mulțumesc pentru receptivitate academicianului, profesorului universitar si medicului farmacolog Victor Ghicavâi, din cadrul Catedrei farmacologie și farmacologie clinică al USMF „Nicolae Testemițeanu”, unde au avut loc filmările împreună cu foștii săi studenți, în iunie 2019.

Și bineînțeles nu pot să nu-i menționez pe gemenii fraterni de 3 anișori, Emily și Eugeniu Vieru, atât de dulci și nostimi, care au dat culoare clipului. (filmări din octombrie 2019)

Surpriza videoclipului e la final, când băiețelul meu m-a întâmpinat la aeroport anul trecut, când veneam de la un concert din Londra, susținut pentru diaspora noastră, și a alergat la mine cu un buchețel de lalele. Mi-a făcut soțul atunci o surpriză și a organizat ca sa fie filmat momentul, dar eu să nu știu nimic, ca sa fiu total nepregatită și sș am o reacție și emoții firești”

Vă invităm să urmăriți videoclipul piesei „Florile și Dragostea.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: