Fotograful Vlad Andreev continuă să descopere „Dizabilitatea, văzută altfel”. De data aceasta, fotograful a surprins imagini cu Maria Malcoci, o femeie care este mică de statură, dar în pofida tuturor impedimentelor o crește cu destoinicie pe fiica sa - Mihaela. Ce ascunde povestea și relația lor frumoasă și cum le-a descoperit fotograful, vedeți mai jos.

Maria Malcoci e mama unei fete de 16 ani, Mihaela, născută absolut sănătoasă și de mare ajutor mamei. Maria este foarte mică de statură, iar atunci când merge pe stradă alături de fiica sa, aproape model, mulți le confundă și cred absolut inversul, că cea josuță e fiica.

maria 4

maria 3

„Prin ședința foto pe care le-am realizat-o, protagonista vrea să spargă stereotipul precum că persoanele cu dizabilități nu pot da naștere copiilor. Cu siguranță fiecare caz e individual, însă această preconcepție nu trebuie să fie o caracteristică comună tuturor persoanelor cu dizabilități”, mărturisește fotograful Vlad Andreev, care a imortalizat această frumoasă relație mamă-fiică.

maria 2

maria coperta

Pozele vorbesc de la sine. O relație mamă-fiică care merită toată admirația noastră. „Maria știe că educă o copilă fără de care viața ei nu ar mai fi la fel, iar Mihaela se mândrește cu toate reușitele mamei și voința de fier pe care o are”, ne mai povestește autorul fotografiilor. Admirați-le și voi în imagini și zâmbete.

maria 5

Citește și: Victoria Boțan, în proiectul fotografului Vlad Andreev: „Dizabilitatea e un profesor dur” (Foto)

Fotograful Vlad Andreev lansează un proiect foto absolut deosebit: „Dizabilitatea văzută altfel”

Foto: Vlad Andreev