Adunci când și-a materializat marele vis al unei colecții vestimentare de debut, Maria Moscalu ne dezvăluia că acum, cea mai mare dorință a sa este să ca Delia să-i remarce și chiar îmbrace creațiile. Dorința Mariei a prins un prim contur ieri, când tânăra a întâlnit-o pe Delia la Rugo Carneval, demarat ieri la Grădina Botanică.

Maria Moscalu a avut norocul să o întânească chiar ieri pe Delia, la câteva zile distanță după ce ne-a mărturisit, într-un interviu: „Delia, dacă la următorul concert de la Sala Palatului ai nevoie de vreo ținută extravagantă, nu uita să mă contactezi. Apropo, rochia mozaic cantărește 2,5 kg și pietrele sunt mozaica ce meșterii o folosesc pentru a acoperi piscina sau alte elemente din interiorul locuinței, iar eu am decis să fac o rochie. Presupun că este unica de așa gen.”

Azi, după ce marea întâlnire s-a produs, Maria ne-a comunicat, fericită:

Pentru ca visurile să devină realitate, trebuie să faci un pas spre ele. Tibi, tur-managerul Deliei a fost cel care mi-a organizat o întâlnire cu ea. Când m-am văzut cu ea, ne-am îmbrățișat, am făcut poze, video, am vorbit și mi-a zis să o contactez ca să ținem legătura. Eu i-am dăruit o rochie și ea a spus că abia vrea să ajungă la hotel ca să o probeze. Delia a mai spus că este ceva interesant și unic ceea ce vede.

Vedeți interviul complet cu Maria Moscalu:

Visează să o îmbrace pe Delia! O tânără din Drochia a unit senzualitatea, vopseaua și broderia într-o colecție de haine

Foto: Arhiva personală, Maria Moscalu Arts