Pe Maria Marian o urmărește fiecare femeie amatoare de TV, mai cu seamă pentru felul ei de a fi și de a se prezenta, pentru cauzele legate de sănătate pentru care pledează și pentru armonia pe care o are între viața perosnală și cea profesională. Prezentatoarea emisiunii „Acasă Devreme” de la Jurnal TV a acordat un interviu în care a vorbit despre sentimentele sale de mamă, cum imortalizează amintirile legate de fiul ei și ce le gătește celor de acasă atunci când e la bucătărie.

Ce s-a schimbat în viața ta dupa nașterea lui Cristian?

În orice familie, la orice persoană nașterea unui copil aduce lumină, griji, emoții, trăiri nemaiavute până în acel moment, lacrimi, nesomn, rugăciune chiar, gânduri multe, multe, multe… Cred că m-am schimbat radical de când este Cristian pe lume. Prețuiesc viața și mai mult, îmi doresc și mai mult să fiu mereu sănătoasă, am mai multă grijă de sănătate, am mai multă grijă de tot ce consum, chiar îmi fac mai regulat analizele medicale, vreau ca fiul meu să ne aibă continuu lângă ei, să ne bucurăm alături de el de fiecare eveniment frumos din viața lui. Îmi înțeleg mai bine părinții, îmi dau seama că de mine depinde viața, succesul, sănătatea și integritatea unui omuleț nou pe lumea asta. Un adult de succes la maturitate începe din momentul în care ne dorim un copil, din acele 1-2 luni înainte de concepere, cel puțin. Nemaivorbind de apariția lui pe lume. Părinții sunt DIRECT responsabili de succesul în viață a unui copil, de aceea pot zice sigur că am devenit de o mie de ori mai RESPONSABILĂ de când a venit pe lume Cristian.

Maria marian

Ce îți place cel mai mult în rolul de mămică?

Maria marianZâmbetul lui Cristian, îmbrățișările de familie, care, apropo, sunt nelipsite continuu (zâmbește). Ador la nebunie să fiu mamă, este cel mai sublim sentiment care poate exista! Nimic, dar absolut nimic nu poate înlocui emoțiile, trăirile, bucuria din suflet când o mânuță de doi centimetri ține strâns-strâns degetul mic al tău ca să poată face doi pași… să pășească în lume.

Dragă Maria, tu ești o promotoare a modului sănătos de viață, prin emisiunile care le faci, blogul pe care-l scrii și recent chiar ai devenit student la medicină! Ce zic cei de acasă? Cum reusești să le îmbini pe toate?

OOO, trebuie să le reușesc 🙂 Nu accept altfel. De ce? Oamenii de succes în viață sunt cei care sunt altfel, cei care se diferențiază de ceilalți, cei care își ascultă vocea interioară întotdeauna și fac astfel încât seara, înainte de somn, să zică: “Ce bravo sunt că le-am reușit astăzi pe toate”. Secretul este simplu: fac o listă cu toate cele pe care le am de făcut și le prioritizez. Întotdeauna pun pe cântar: ce e mai important acum? Și acționez. Atât. Evident, vreau și mai mult timp liber să am ca să le reușesc chiar pe toate, dar mulțumesc celui de Sus că suntem SĂNĂTOȘI. Asta e cel mai important. Când Cristi și Lilian sunt sănătoși, eu chiar le reușesc pe toate 🙂 Când se-ntâmplă că cineva are o viroză, febră, etc, o urgență medicală, las absolut totul baltă și mă concentrez asupra sănătății lor.

Care sunt felurile preferate de Cristian, din ceea ce îi gătești?

Mămăligă, borș roșu (în fiece weekend am așa solicitări), clătitele cu brânză, sosul alb, legumele coapte și peștele cu suc de lămâie, checul cu mere și ceaiul de tei 🙂

Cum petreceți timpul liber, zilele de sărbătoare sau vacanțele?

Acasă sau cu oamenii noștri dragi! Avem în permanență un program supraîncărcat, de aceea la fiece posibilitate de a ne rupe de lume o facem! Mergem acasă la mine, la Ungheni, la bunici, vedem cocoși, găini, rațe și tot așa. Apoi, în weekend stăm în pat mult, chiar și Cristi. În clipele în care nu sunt în public, pe rețele de socializare, la emisiune sau la diverse evenimente, îmi adun puterile cu cei mai scumpi oameni de pe lumea asta.

Maria marian

Lui Cristian îi place să pozeze? Ce fel de poze îi faci mai des, profesioniste sau cu telefonul?

De toate. Îi place să pozeze mult. O facem și cu telefonul, și sesiuni foto. Mă strădui să am multe poze pentru bagajul lui de amintiri. Nu prea le public pe toate, nu știu de ce, simt că unele sunt doar ale noastre și acolo trebuie să rămână, în intimitate. Dar mă strădui să mai postez pe rețele de socializare.

Cum obișnuiți să păstrați pozele?

Nu prea reușesc să le imprim, deși mi-aș dori mult. Trebuie un pic de timp să mă așes, să le selectez și tot așa. Propunerea Celebook a venit tocmai la țanc! M-ați mobilizat să-i acord timp bagajului de amintiri ale lui Cristian.

1

Te-am prins răsfoind o Fotocarte cu pozele lui Cristian! Ce emoții îți trezește?

Dragoste, căldură sufletească, împliniri, mulțumire de sine și de ceea ce am reușit să aduc pe lume. Mergem prin lume împreună deja, noi, părinții suntem universul lui și el este universul nostru! Un copil e o minune!!!

Mai aveți astfel de albume?

Este primul din colecție, vă mulțumesc că ați spart gheața și chiar mi-ați oferit șansa să văd o altfel de formă de a păstra amintirile! Va fi primul album pe care îl voi arăta tuturor invitaților la zilele lui de naștere, este albumul pe care il voi oferi să-l păstreze cu sfințenie! Un cadou prețios este acel cadou de suflet!

Celebrează viața cu Celebook!

P