Margot Robbie, deși considerată una dintre cele mai sexy, stilate și carismatice actrițe de la Hollywood, este și una dintre cele mai discrete vedete. Aceasta preferă să ducă o viață liniștită, departe de luminile reflectoarelor și ochii curioșilor, iar în rarele cazuri în care își face apariția la vreo emisiune, strălucește! 

Recent, Margot Robbie a revenit în Los Angeles dintr-o vacanță romantică petrecută în Mexic alături de soțul său. Pentru început, superba blondă a acceptat invitația la show-ul Jimmie Kimmel live, fiind surprinsă de paparazzi și o armată de fani în apropiere de studioul de la Hollywood.

Actrița a optat pentru o rochie albă cu buline negre, mini și foarte multată pe corp. Partea de sus a rochiei amintește de stilul victorian: mânecile lungi și nasturii mărunți de pe manșetă, umerii pronunțați și trandafirul din zona gâtului. În combinație cu lungiminea mini și croiul mulat, pantofii înalți cu toc cui, părul ușor răvășit și buzele roșii, ținuta pare a fi inspirată din stilul anilor ’80-’90. Mimica lui Margot Robbie ne amintește însă de superba Harley Quinn – eroina din filmul Suicide Squad, pe care îl promovează în prezent actrița.

Vă place look-ul elegant și totodată rebel al actriței?

Foto: thesun.uk.co, hawtcelebs, dailymail.co.uk