Margarita Gracheva, femeia a cărei soartă nu este una dintre cele mai ușoare, se mărită! Frumoasa noutate a fost făcută pe Instagram și a strâns un val de reacții pozitive și emoții de bucurie. Femeia este pe cale să-și reconstruiască complet viața după dezastruosul incident care i s-a întâmplat în 2017. 

Pe pagina sa de Instagram Margaraita a anunțat că urmează să se căsătorească, femeia este determinată să-și reconstruiască complet viața alături de un bărbat a cărui nume nu l-a făcut încă public.

„În luna septembrie urmează să mă mărit, iar acum suntem într-un proces intens de pregătire. Sper că virusul să nu ne creeze impedimente”, a scris Margarita.

Bineînțeles că această noutate nu a avaut cum să nu-i bucure pe internauți. Margarita este un exemplu prin care femeile pot vedea la ce consecințe poate duce violența domestică.

Amtinim că în anul 2017 Margarita a fost schilodată de propriul său soț. Acesta a dus-o într-o pădure din suburbia orașului Moscova și acolo a săvârșit teribila crimă, a cărei cauză a fost gelozia. După ce i-a tăiat ambele mâini bărbatul și-a dus soția la spital, iar medicii au reușit să-i salveze o singură mână. Acum, la mâna dreaptă, Margarita are instalată o proteză.

Pentru crima săvârșită fostul soț al Margaritei Gracheova a fost condamnat la 14 ani de pușcărie.

Margarita crește doi fii, Danila și Dmitrii, pe care îi are împreună cu fostul său soț. Despre ce i s-a întâmplat cu adevărat niciunul dintre copii nu cunoaște, femeia, ca să nu-i traumeze, preferă să le spună că a suferit un accident rutier. Totuși aceasta înțelege că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

În toamna anului trecut femeia a publicat cartea „Fericită fără mâini” și, recent, a anunțat că mai lucrează la o nouă carte pe care planifică să o publice de curând.

Sursa: Spletnik.ru