Suntem în a 13-a zi a Maratonului TEI. Ce vom a face în această săptămână?Vom vorbi și viziona două spectacole din perioada de glorie a Teatrului Național Eugene Ionesco. Ne vom împărtăși cu dumneavoastră cu poze, amintiri, articole, festivaluri și premii a fiecărui spectacol. Dar vom urmări și un interviu cu actorul, regizorul și directorul Teatrului Național Eugene Ionesco, Petru Vutcărău!”, dezvăluie cei de la  „Eugene Ionesco”.

Tot ce trebuie să faceți este să #StațiAcasă și să fiți cu ochii pe Maratonul TEI! Sunteți invitați pe canalul de Youtube pentru a urmări:

Vineri, 10 aprilie, ora 17.00 – Interviu cu actorul, regizorul și directorul Teatrului Național Eugene Ionesco, Petru Vutcărău.

Sâmbătă, 11 Aprilie , ora 17.00 – Pescărușul, de A.P. Cehov. Regia: Mihai Fusu.

Duminică, 12 Aprilie, ora 17.00 – Regele moare, de Eugene Ionesco. Regia: Petru Vutcărău.

Pescărușul

Este un spectacol de A.P.Cehov în regia lui Mihai Fusu. În distribuiție îi regăsim pe actorii Ala Menșicov, Andrei Moșoi, Mihaela Strâmbeanu, Margareta Pîntea, Nelly Cozaru, Andrei Sochircă, Alexandru Vasilache, Petru Vutcărău, Boris Cremene.

Regele moare

Piesă de Eugene Ionesco în regia lui Petru Vutcărău. În distribuție avem ocazia să- urmprim pe actorii Petru Vutcărău, Ala Menșicov, Elena Chioibaș, Daniela Mudreac, Andrei Moșoi, Răzvan Paveliu, Vlad Ciobanu, Mihaela Strâmbeanu, Nelly Cozaru, Iulia Bordeianu, Andrei Sochircă, Constantin Haret, Gherghe Butucea.

Pentru a fi la curent cu programul săptămânal trebuie doar: 

P:S: Și nu uitați rămâneți acasă, respectați normele de igienă, aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru!

Împreună suntem mai puternici!

#maratonTEI
#StaiAcasă cu Teatrul Național Eugene Ionesco!