Trebuie să-ți amintim că pe data de 9 septembrie Teatrul Național „Eugene Ionesco” împlinește 30 de ani, cu această ocazie se vor desfășura 2 stagiuni ale teatrului, se vor viziona 12 spectacole și se va afla despre încă 5 Ediții ale Festivalului BITEI! Până atunci însă, vezi mai jos ce suprize îți pregătește Teatrul „Eugene Ionesco” pentru acest weekend.

Iar în acest weekend teatrului „Eugene Ionesco”  va scoate din arhivă spectacolul „IOANA ȘI FOCUL” de Matei Vișniec regia Petru Vutcărău.

Matei Vișniec, marcat de destinul dramatic al Ioanei D’Arc,  scoate în evidenta modul în care fapta și persoana ei se proiecteaza în conștiința contemporanilor. Multe dintre lucrurile care i se întâmpla protagonistei nu se desfășoară în ochii spectatorului, ci sunt relatate de celelalte personaje. În același timp, publicul va avea posibilitatea să urmarească un spectacol în care teatrul dramatic conviețuiește cu cel de păpuși, cu teatrul de umbre și cel de măști.

Spectacolul va fi transmis pe canalul de youtube al  teatrului „Eugene Ionesco” începând cu ziua de sâmbătă, ora 17.00.

Nu uita, pentru a fi la curent cu programul  săptămânal al teatrului „Eugene Ionesco” trebuie doar săă dai like și follow paginii teatrului, să-ți inviți prietenii să facă același lucru și să te abonezi la canalul de YouTube al Teatrului „Eugene Ionesco”.