O piesă nouă, care mizează pe sensibilitatea caracteristică lui Denis de la The Motans este de astăzi în difuzoare. Versuri profunde și un clip-metaforă. Pentru acest videoclip, The Motans a filmat trei zile în zona lacului Sfânta Ana și la Slănic Prahova, iar povestea clipului emoționează prin sinceritate și confesiunea din versuri: „Cu sufletul la gură, / Grăbit ca niciodată, / Alerg spre tine, cu inima mea şchioapă.”

„Maraton este o piesă care s-a născut treptat, a crescut de la o stare la alta, de la o emoție la alta. Totul a pornit de la o idee simplă, care m-a inspirat și pe care am dezvoltat-o împreună cu prietenul și producătorul Vlad Lucan. Mă bucur foarte mult de rezultat și vreau să le mulțumesc colegilor și prietenilor mei, lui Vlad Lucan, cu care am produs această piesă, lui Bogdan Păun și lui Alexandru Mureșan cu care am filmat acest clip extraordinar și, desigur, fanilor The Motans, care-mi sunt mereu alături și lângă care mă simt ca-ntr-o familie”, a declarat Denis.

Videoclipul piesei „Maraton” a fost regizat de Bogdan Păun, D.o.P Alexandru Mureșan, iar scenariul este semnat de Ali Said, Bogdan Păun, Alexandru Mureșan și Denis Roabeș. Producător video este Loops Production. Muzica aparține lui Denis Roabeș și Vlad Lucan, iar textul poartă semnătura lui Denis Roabeș. De producție viori s-a ocupat Alexei Turcan, iar la vioară au interpretat Muse Quartet.

The Motans a început toamna cu piesa „Înainte să ne fi născut”, care are deja peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Hit-ul „Weekend”, lansat împreună cu Delia, cu peste 24 de milioane de vizualizări, a devenit piesa anului 2017, potrivit Mediaforest.

Distribuie articolul: