Toamna aceasta, îți sugerăm să-i ceri meșterului tău să-ți facă manichira într-o paletă întunecată. Anume nuanțele închise se bucură de popularitatea în toamna lui 2019.

Culoarea cărbunelui, a gudronului, albastru închis, vișiniu și maro închis sunt culori foarte populare în această toamnă, așa că dacă optezi pentru o manichiură întunecată, cu siguranță nu o dai în bară.

Crezi că o manichiură întunecată nu arată feminin? Aceasta dimpotrivă va servi drept un plus minunat pentru o ținută elegantă de seară. Dacă îți plac rochiile și bluzele într-un stil romantic, atunci o astfel de manichiură va adăuga o noută de creativitatea ținutei tale.

Lucios + Mat

Atât acoperirea lucioasă cât și cea mată, arată spectaculos. Mai mult, acestea două ar putea combinate împreună, te asigurăm că o astfel de manichiură nu este niciodată banală sau plitistoare.

Design creativ

Iar dacă acoperirea cu ojă într-o singură culoare îți pare prea simplă încearcă designul creativ pentru unghii. Nuanțele întunecate sunt bune, deoarece se combină cu aproape orice culoare. Cu toate acestea, te sfătuim să respecți un design minimalist. Mai multe idei pentru inspirație vezi mai jos.

Sursa