Nail Art-ul este o formă de expresie, iar acest lucru le poate ajuta pe viitoarele mămici să comunice, discret, lumii, care e sexul minunii pe care o poartă în burtică. O dovedesc și numeroasele fotografii de acest gen, publicate zilnic pe rețelele sociale.

Cine a zis că gravidelor le sunt contraindicate vizitele la salonul de Nail Art? Evitând să miroase substanțele nocive, fiecare viitoare mămică poate merge liniștită la nail artist-ul său și își poate reda în continuare starea de spirit prin modele elegante de manichiură.

#pregnantnails#mynails#soonmommy Спасибо, за такую милоту @nailkotova_khv☺️☺️☺️

A post shared by Vladislava Zakharchenko (@vlada.zaharchenko91) on

Pe rețelele sociale a apărut o nouă tendință: fotografiile cu unghiile gravidei, ce indică sexul bebelușului care urmează să vină pe lume. Tradițional, nuanțele de albastru sunt asociate cu băieții, în timp ce rozul – cu fetițele încă nenăscute.

Unele mămici, din contra, preferă să utilizeze tematica newborn în nuanțe cromatice neutre precum e galbenul, în timp ce altele aleg să-i pună la mare încurcătură pe curioși, utilizând simboluri atât feminine, cât și masculine.

https://www.instagram.com/p/BUCLFtDlLOS/?tagged=pregnantnails

Admirați, mai jos, câteva astfel de modele:

#nails #pregnantnails #cute 💅🏼🍼

A post shared by Hatos Kriszti (@kriszti.nails) on

#newnails #pregnantnails #babyboy #sweet #bluenails #perfectnails

A post shared by Gośka Burnus (@goska_bu_) on

It's a girl!😉

A post shared by Kovács Andrea (@_andreanails_) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: