Actorul Ashton Kutcher a depus mărturie în procesul „Hollywood Ripper”. Este vorba de cazul maniacului Michael Gargiulo, cunoscut sub numele de „Hollywood Ripper”, ce a fost condamnat la moarte, pentru uciderea a două femei și o tentativă de omor a celei de-a treia.

În 2001 victima maniacului a fost Ashley Ellerin, în vârstă de 22 de ani, iubita actorului Ashton Kutcher Gargiulo. Corpul fetei a fost găsit de către un vecin. Avea 47 de înjunghieri.

Câțiva ani mai târziu, acesta a ucis o altă tânără (Maria Bruno, în vârstă de 32 de ani, în 2005).  În 2008 aproape că a asasinat și o a treia victimă, însă, aceasta a reușit în mod miraculos să supraviețuiască și, ulterior, a ajutat poliția să investigheze cazurile.

Foto: teleprogramma.com

Michael Gargiulo e fost gardian, s-a mai ocupat de repararea aparatelor de aer condiționat și e fost aspirant la actorie.

Deși a fost găsit vinovat în august 2019, pandemia de coronavirus i-a întârziat procesul. Bărbatul a fost condamnat la moarte de un judecător de la Curtea Supremă din Los Angeles. Acum, îl mai așteaptă un proces pentru încă o crimă, este vorba de asasinarea lui Trisha Capaccio, pe care ar fi săvârșit-o în Illinois, în 1993.

Foto: hollywoodlifenews.com
Sursa: super.ru

Distribuie articolul: