În acest an toate se întâmplă altfel decât ne-am fi dorit. Totuși, nu avem motive de tristețe ci mai degrabă șansa extraordinară de a demonstra că nimic nu poate sta în calea talentului și a frumosului, nici măcar carantina. Chiar dacă în această vară Festivalul „Ia Mania” nu va avea loc, „MândrIA” nu ne-o poate fura nimeni!

Deși pandemia ne-a furat Festivalurile „Mai Dulce” și „Ia Mania”, nu e cazul să lăsăm brațele în jos. Un proiect superb și foarte așteptat a fost lansat recent pentru iubitorii de frumos, de tradiție și cultură. Tinerii designeri de la noi se pot deja înscrie în concursul „MândrIA”.

„Anul acesta, deja evident, nu va fi nici festivalul „Ia Mania”. Și pentru că nici nu e clar când vor reveni evenimentele în Moldova, nu vrem să batem pasul pe loc. În locul festivalului „Mai Dulce” din acest an au rămas 22 de rețete de deserturi locale, salvate în fomat video și puse în folosință publică. Proiect susținut de Patronii Klumea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nata Albot (@nataalbot) pe

Următorul nostru proiect este Concursul tinerilor designeri „Mândria”. Va fi o colaborare cu fromtheheart.shop. În cadrul acestuia vom încerca să facem ceea ce nu s-a prea reușit până acum. Să provocăm o mână de oameni talentați să creeze, iar apoi aceste lucrări să fie disponibile online pentru vânzare. Tema concursului din acest an este „Rochia Mamei” și a fost inspirată din fotografiile lui Zaharia Cușnir, descoperite în podul unei case din satul Roșietici. Vrem să aducem un tribut minimalismului, modestiei, curajului și frumuseții mamelor noastre. Vrem să ne amintim de moda acelor ani și poate să o reinventăm”, declară Nata Albot.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nata Albot (@nataalbot) pe

Misiunea designerilor: Să reiventeze rochiile care le purtau în tinerețe mamele și bunicile noastre și să le dea o nouă viață

„Echipa noastră vă provoacă la un concurs de design vestimentar mai deosebit. Ținând cont de vremurile pe care le trăim, de nevoia de a crea sustenabil, de a recicla, a ne prețui puținul care îl avem, vă invităm să cotrobăiți în dulap la mama și bunica și să participați într-o nouă ediție a concursului tinerilor designeri „MândrIA” cu genericul „Rochia mamei””, anunță KLumea.

Designerii se pot înscrie în concurs respectând câteva reguli:

  • Înscrie-te la MândrIA și arată-ne rochia de istorie a familiei tale!
  • Cotrobăiește prin lada de zestre a bunicii sau a mamei! Găsește cea mai frumoasă rochie și dă-i o viață nouă!
  • Nu contează mărimea, culoarea sau vârsta – frumusețea și talentul nu au limite.
  • Rochiile pot fi decorate, recroite, reînventate, combinate cu alte țesături, dar important e să fie reciclată o rochie veche!
  • Cele mai frumoase colecții vor fi premiate cu 15000 lei, 10000 lei și 5000 lei!
  • Data limită de înscriere este 24 iunie!
  • Acest concurs este posibil datorită patronilor KLumea!

Vă dorim succes și așteptăm cu nerăbdare să admirăm lucrările voastre!


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: