Dacă nu ai plâns de mult timp și ai nevoie de o descărcare, atunci spectacolul „MAMA” de Asya Voloșina va fi potrivit pentru tine. Au trecut câteva zile de când am vizionat acest spectacol, dar emoțiile încă persistă. Pielea mi se făcea de găină la fiecare zece minute. 

„MAMA” e spectacolul care ne arată duritatea vieții prin care mulți dintre noi trecem și subiectele pe care preferăm să le ignorăm din cauza fricii, a frustrărilor personale sau din cauza prejudecăților. „Dar ce o să spună tata, bunica sau colegii, dacă vor afla?” Și tu ți-ai adresat de multe ori această întrebare, nu-i așa?

Această piesă pune accent pe lucrurile care nu sunt spuse la timpul potrivit. Mai mult decât atât, este o invitație la dialog, și, în același timp, un imbold pentru introspecție. E un spectacol despre relații și conflictul dintre generații: cu actori și personaje de diferite vârste, fiecare în căutarea fericirii. 

Copilărie, adolescență, maturitate și bătrânețe – toate aceste perioade ale vieții FEMEII sunt trecute prin greutăți și lecții dureroase. Femeia tuturor vârstelor este în centrul acestei istorii: fiica, soția, mama, bunica – toate cu valorile, dorințele, fricile, problemele, durerile pe care le poartă, ca pe-o cruce. 


Așadar, mergi la teatrul „Luceafărul” și vizionează „Mama”, un spectacol de-o sensibilitate aparte, care reflectă cruzimea lumii cu care se confruntă femeile în căutarea fericirii. Acesta e un spectacol despre cum, uneori, vrem să renunțăm la speranță și de ce e important, totuși, să continuăm să sperăm…

Este vorba de un spectacol de calitate. Sunt sigură că atunci când vei ieși de la acest spectacol o vei suna fie pe mama ta. Biletele pot fi cumpărate aici!

Distribuie articolul: