Mama lui Cristiano Ronaldo, în vârstă de 66 de ani, se opune căsătoriei fotbalistului cu iubita acestuia, Georgina Rodriguez, de 27 de ani, scrie Marca, citând presa portugheză. 

Modelul argentinian Georgina Rodriguez și fotbalistul Cristiano Ronaldo formează un cuplu de mai bine de 4 ani. Cei doi s-au cunoscut în Spania, iar acum locuiesc împreună în Manchester, Anglia, după transferul fotbalistului la Manchester United.

În ultima vreme s-a speculat mult cu privire la posibila căsătorie a celor doi. Chiar Georgina a vorbit despre acest lucru într-un teaser al documentarului „Soy Georgina”, realizat de Netflix. Sub fotografiile pe care le postează pe Instagram, modelul este mereu întrebată de prieteni când va avea loc nunta cu Cristiano Ronaldo. Răspunsul ei? „Nu depinde de mine. Ojalá” (n.r. „Cu voia lui Dumnezeu”, o expresie adaptată din limba arabă).

Citește și: În premieră, iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgiana Rodriguez, s-a filmat într-un documentar despre viața ei cu fotbalistul (Video)

Împotriva căsătoriei ar fi tocmai mama lui Cristiano Ronaldo, Maria Dolores dos Santos Aveiro. Potrivit sursei citate, ea „îi recomandă acestuia să nu se căsătorească cu ea, considerând că Georgina vrea doar să profite de banii lui”. Mama atacantului nu ar fi singura cu această opinie, ea este susținută și de frații și surorile lui Cristiano, adică Hugo, Katia și Elma.

Chiar și așa, căsătoria celor doi ar putea avea loc, în ciuda opoziției venită din partea familiei. Se zvonește că ceremonia ar urma să fie privată și să aibă loc în Maroc.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au o fiică în vârstă de 3 ani, Alana. Fotbalistul mai are trei copii, pe care îi crește alături de iubita lui.

În urmă cu mai bine de un an, modelul a povestit cum s-a întâlnit cu fotbalistul care are 5 „Baloane de Aur” în palmares.

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întâlnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată.

Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea.

Sursa: marca.com

Foto: Instagram/ Georgina Rodriguez