Naomi Campbell rămâne a fi  un model foarte popular – recent, superstarul podiumului anilor 90 a devenit imaginea brandului Valentino. Cu toate acestea, mama ei în vârstă de 67 de ani, Valerie Morris-Campbell, nu este deloc în urma lui Naomi – analizând noua campanie pentru marca JD Williams ne convinegm încă o dată de la cine Naomi a moștenit genele de supermodel. 

Valerie s-a fotografiat în costume de baie, dar și în rochii ușoare de vară. Fotosesiile au avut loc în Grecia, este de menționat că nu este prima oară când Valerie cochetează cu aparatul de luat vederi.

Către sfârșitul lui 2018, Valerie, alături de fiica ei Naomi au pozat împreună pentru campania de Crăciun al brandului Burberry.

„Acum în viața mea este etapa când pot să mă ocup cu ceea ce-mi place mie. Iar acest lucru mă inspiră foarte mult. Ce părere am despre faptul că la 67 de ani pozez în costum de baie? Dar de ce nu?!

Procesul de înaintare în vârstă nu înseamnă că trebuie să nu mai porți costume de baie sau să-ți ascunzi corpul sub haine când ești la plajă. Pentru mine vârsta mea este o confirmarea a încrederii și confortului pe care îl simt”, a spus Valerie.

Naomi este foarte apropiată de mama ei – împreună adesea se afișează pe covorul roșu și chiar evenimentele mondene. Uneori chiar și pe podium! Pentru prima dată, au apărut împreună la un defileu în 1993, la spectacolul Mugler.

 

Distribuie articolul: