Mama minorului de 14 ani, care a fost implicat în tragicul accident de luni seara din satul Boldurești, raionul Nisporeni, își dorește ca șoferul responsabil pentru decesul fiului să fie adus în fața justiției.

Femeia îndurerată a postat un mesaj cutremurător pe o platformă de socializare, adresându-se bărbatului care, conform poliției, a părăsit imediat locul accidentului.

„Nu știu cine ești, însă niciun animal nu ar face ce ai făcut, cum ai putut să-mi ucizi copilul, nu ai inimă sau nu ești părinte? Viața copilului meu depindea de tine dacă te opreai și îi acordai un ajutor poate îl salvai. L-ai lasat în balta de sânge și ai plecat. Dacă ești om și ai inimă, du-te și te pradă. Dumnezeu e mare și dacă baiețelul meu nu te-a văzut, te-a văzut Dumnezeu. Să nu mai ai liniște în această lume cum nici eu nu voi mai avea. Vă rog dacă cineva a văzut ceva sau știe ceva, spuneți-i să răspundă pentru ce a făcut băiețelului. Nu mi-l va aduce înapoi, însă să răspundă pentru fapta lui”, a scris mama băiatului.

Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției (IGP), a declarat pentru Realitatea.md că șoferul care a provocat accidentul nu a fost încă găsit. Oamenii legii întreprind toate acțiunile necesare pentru a-l identifica cât mai curând posibil.

Conform surselor NEWS.UNGHENI.ORG, minorul se deplasa pe partea carosabilă, împreună cu alți doi tineri, când a fost lovit din spate de un vehicul de tip Dacia Duster de culoare închisă, care ulterior a părăsit locul accidentului rutier.