Pentru a opta oară Shopping MallDova îți oferă o porție bună de modă, stil și faimă, condimentată cu sclipiri de celebritate! Pe 16 martie, Mall of Fame te inspiră la schimbarea garderobei prin defilări cu ținute alese impecabil, în cele mai actuale tendințe ale sezonului primăvară-vară, dar și destăinuiri fashion ale unei vedete de top de peste Prut.

Începând cu ora 18.00, vino la parterul centrului comercial, unde se va sărbători eleganța, rafinamentul și bunul-gust. Vei avea ocazia să afli oferta primavară-vară 2019 a magazinelor din Shopping MallDova, grație personalităților din showbiz-ul autohton care vor defila pe podium, purtând ținute alese de către stilistul proiectului. Nu uita să-ți notezi cele mai reușite selecții de branduri, grupate pe categoriile Business, Cocktail, Casual chic, Culori sau nuanțe nud, și Stiluri îndraznețe. Evenimentul va aborda teme utile pentru oricine crede că și haina îl face pe om, dar și trenduri în materie de lifestyle și beauty.

Mall of Fame-ul primăvăratic va culmina cu speech-ul invitatului special – Adelina Pestrițu – una dintre cele mai populare vedete din România, ale cărei conturi pe rețelele de socializare se află în topul celor mai urmărite din țară.

Modelul, prezentatoarea tv și bloggerul care are la picioarele sale online-ul de peste Prut vine să ne vorbească despre viziunea sa asupra modei, dar și să ne dezvăluie trucurile fashion, care o ajută să facă furori cu fiecare selfie pe care îl postează pe Instagram și la orice ieșire mondenă.

Vino la Shopping MallDova să culegi recomandări de aur pe care să le pui în pușculița ta de fashionistă, să socializezi cu oameni, îndrăgostiți ca și tine, de modă, și să te îndulcești cu ciocolata Merci – oferită generos de partenerul evenimentului.

P

Distribuie articolul: