Moșul i-a adus ce și-a dorit, pentru că Moșul e deștept și pentru că Dika a muncit mult pentru asta – cam tot anul. Make-up artista Dika Cheptine recunoaște că 2018 i-a adus însă câteva lucruri mult mai importante decât ceea ce poate aduce Moș Crăciun. Iată despre ce este vorba:

„Abia aștept să se termine anul.

Nu că ar fi fost rău. Dimpotrivă, a fost un an SUPERB. Da, am făcut greșeli, dar să mă jelui ar fi o ipocrizie. Mi s-a dat tot ce aș fi putut dori: un nou început în toate. Am un job ca o joacă de-a fantezia. Am un grup foarte larg de fete și fețe mulțumite și zâmbitoare. Am lângă mine oameni foarte calzi și sufletiști.

Dika, alături de logodnicul ei

Dika Cheptine

Am început, în sfârșit, să recunosc adevăratul, în oameni. Am o fată fix așa de gălăgioasă, care a crezut în mine și îmi dă ghionturi încurajante pe la spate. Am fix acum lângă mine pe cel, care mă lasă să fiu cum și cine vreau să fiu, și zâmbește cu colțul gurii.

Am făcut pace cu corpul meu. Nu cu kilele, nu. Cu corpul, cu sănătatea, cu spatele. Cu umerii încordați ca piatra, cu mâinile tremurânde din cot, cu mușchii picioarelor, împietriți. Mă ascult, mă țin de cuvânt, mă ajut, îmi dau pauze și somn. Acum, cât pot. 🙂
Cu mine am făcut pace. Și înțeleg, în sfârșit, cât de important e să dai timpului timp și să te asculți pe tine însuți.

Asta nu e o totalizare. Asta e scris, ca anul viitor să citesc (poate și voi) și să nu pierd firul. Firul ăsta roșu al meu, care se numește viață”, a notat make-up artista.

Dika, noi o luăm drept o totalizare și îți mai spunem un secret: visele mari se trasează în noaptea dintre ani. Îți dorim multă inspirație!