Recent, în mediul online a apărut trailerul oficial „Gossip Girl”, o continuare a celebrului serial din anii 2000 despre viața tinerilor ai căror părinți au o mare influență financiară.

La fel ca serialul din 2000, accentul este pus pe elevii din școlile privilegiate din Manhattan, care au mulți bani, secrete și probleme. Odată cu apariția unei noi fete în școală au loc o serie de schimbări în viața personajelor principale, o companie de prieteni care se cunosc încă din copilărie. Împreună cu noua fată din școală apare și Gossip Girl, un cont de Instagram anonim, unde sunt „turnate” toate secretele din școală.

Potrivit trailerului, serialul va fi bogat în numeroase intrigi, sex, petreceri și modă. Pe lângă toate, producătorii promit o întorsătură neașteptată a complotului. Internauții consideră că acest lucru ar putea însemna apariția în serial a uneia dintre vedetele proiectului original, de exemplu: Blake Lively sau Leighton Meester. Kristen Bell, cea care a fost în primul serial vocea insiderului anonim și care cunoaște toate secretele școlii, va rămâne în proiect și anul acesta.

În noul serial joacă actori tineri care nu sunt prea cunoscuți de public: Jordan Alexander, Eli Brown, Tavi Gevinson, Adam Chanler-Berat, Jason Gotaj, Emily Elin Lind etc. Premiera serialului va fi pe 8 iulie pe HBO Max.

Sursa: spletnik.ru

Foto: captură de ecran

Distribuie articolul: