Au mai rămas 3 zile până la cel mai mare Târg Internațional de Caritate ce vor expune cu produse din peste 25 de țări, dar și o tombolă cu premii extraordinare!

Duminică, pe 9 decembrie, între orele 9 și 16, va avea loc ce-a de-a 22-a ediție a Târgului Internațional de Caritate, la care vor participa peste 25 de țări. Veți putea gusta din deliciile bucătăriei internaționale și veți avea șansa să procurați cadouri excepționale pentru cei dragi sufletului.

Pe lângă multitudinea de surprize pregătite de organizatori și a emoțiilor de neuitat în urma programului cultural desfășurat pe parcursul zilei, a atmosferei unice și magice de sărbătoare, o mare parte din vizitatorii târgului vor pleca acasă cu premii incredibile, în urma tombolei ce va avea loc în trei reprize.

Au mai rămas 3 zile și veți putea savura din Turkish delight, cafea italiană, cașcavaluri franceze, miere de albine, vinuri, sucuri și multe alte băuturi și dulciuri tradiționale ale țărilor reprezentante. Vor fi expuse articole din piele, mătăsuri și perle aduse din China, lumânări decorative, păpuși, accesorii handmade, diverse produse eco, decorațiuni originale de Crăciun și multe alte produse tradiționale locale și internaționale.

Nu ratați șansa de a vizita cel mai mare și unic Târg de Caritate Internațional de Crăciun organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova!

Biletele pot fi procurate la intrare.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Tombolă cu premii extraordinare la unicul Târg Internațional de Caritate din Republica Moldova