Pregătirile pentru cel mai mare târg de caritate desfășurat în Republica Moldova sunt în toi. 9 decembrie este despre Internațional Charity Bazaar, ajuns la cea de-a 22-a ediție și organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova. Organizația care cuprinde femei din sfera diplomatică și de afaceri de la noi pune umăr de la umăr pentru un eveniment de proporții la Moldexpo.

„Anul acesta, ca și în ceilalți ani, am pregătit vizitatorilor târgului o tombolă cu premii extraordinare din partea agenților economici care ne susțin, ONG-uri, artizani sau oameni simpli care au un dar și vor să-l aducă pentru această tombolă. Vom avea biletele pe loc la eveniment, iar extragerile se vor face în 3 reprize”, ne-a spus Ursula, membră a Clubului Internațional al Femeilor.

„Avem deja peste 25 de ambasade înregistrate, vom avea și un program cultural, însă el rămâne surpriză până când. Cert este că veți putea gusta din cultura și gastronomia țărilor cu misiuni diplomatice de la noi, veți putea face plinul de cadouri pentru sărbători, dar și să vă împliniți prin a face un bine”, ne-a spus în cadrul transmisiunii live Maria Marinuța, președinta Clubului Internațional al Femeilor din Moldova.