Van Damme este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de filme de acțiune, încă din anii ’90. Deși are 59 de ani, acesta rămâne un împătimit al sportului și continuă să facă parte din distribuția filmelor celebre, atât în calitate de actor cât și de regizor. Acesta este foarte activ pe rețelele sociale și recent a apărut dansând într-un live, pe muzică românească.

Mai știți filmulețul în care actorul belgian Jean Claude Van Damme dansează pe manele? Acel video este, de fapt, o secvență dintr-un film, peste care a fost montată o manea și care a devenit mai cunoscută decât însuși filmul, cel puțin în R.Moldova și România. Dacă vă interesează este vorba despre filmul „The Kickboxer” lansat în anul 1989.

Uite că recent, după ce și-a terminat antrenamentul, având mai multă energie, și-a propus să danseze într-un live, iar fanii au rămas încântați. În special cei vorbitor de română. Ne bucurăm să descoperim că actorul este la fel de priceput la dans, precum era în tinerețe.

Piesa aleasă de către Van Damme aparține trupei Morandi și a fost lansată acum mai bine de 12 ani. Ritmurile melodiei „Save me” l-au determinat pe actor să danseze și să se bucure de muzică.

Artiștii români au apreciat prestația acestuia, scrie impact.ro. Randi a fost extrem de încântat să observe că melodia interpretată de el a ajuns la inima lui Van Damme, o legendă în lumea cinematografiei.

„E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa „Save me” încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!”, spune Randi.

De asemenea, Marius Moga s-a bucurat să îl revadă pe cel care i-a marcat copilăria dansând pe ritmurile compuse de el.

„Mi se pare foarte tare ca, după 12 ani de când a fost lansată „Save Me”, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul”, a adăugat Marius Moga.

Video: Youtube.com