Ionel Istrati, Irina Rimes, Nelly Ciobanu, Lili Lozan, Ion Cuțelaba, sunt doar câteva vedete de la noi care au acceptat provocarea și au predat stafeta celor care îi urmăresc. Challenge-ul este inedit prin mesajul pe care îl aduce.

Dacă tot stăm acasă în autoizolare, cel puțin o bună parte dintre noi, atunci de ce să nu ne amuzăm un pic și să venim cu un mesaj puternic pentru toți? Iată așa a luat naștere un nou challenge inedit care deja a invadat mediul online. Urmând exemplul vedetelor din străinătate, mai multe persoane cunoscute de la noi au acceptat provocarea lansată de Ionel Istrati și s-au filmat în timp ce își spală sau igienizează mâinile, mesajul lor fiind evident: #StămAcasă și #Totulvafibine. Filmulețul a devenit în scurt timp viral, iar internauții au preluat stafeta și le-au urmat exemplul.

View this post on Instagram

#statiacasa, spălați-va cât mai des pe mâini, respectați regimul de carantina și #totulvafibine🌈 Va provoc😉 sa urmați exemplul, sa ma etichetați in filmulețul vostru și sa facem mesajul viral! #challenge #vedete

A post shared by IONEL ISTRATI (@ionelistrati) on

Un challenge similar a fost realizat și de vedetele din Rusia. Printre participanți se regăsesc Timati, Tina Kandelaki, Filip Kirkorov, Grigorii Leps și mulți alții.

Ce zici, îți place provocarea? Atunci, preia stafeta!

Sursa: Instagram