Există stereotipul că doar tinerii își pot colora părul în nuanțe aprinse și în general, să experimenteze cu înfățișarea sa. Odată cu înaintarea în vârstă, posibilitatea de a te evidenția devine tot mai mică. 

Deși nu există anumite reguli și legi referitor la înfățișarea oamenilor, respectiv, fiecare poate face orice și oricând, indiferent de vârstă. O utilizatoare a twitter-ului, Patti Smeed, a distribuit o fotografie cu noua coafura, iar mai târziu, i s-au alăturat mai multe femei. La ai săi 74 de ani, femeia a avut curajul să-și schimbe nuanța părului, iar vârsta nicidecum nu a încurcat-o.

„Am 74 de ani și iată ce s-a întâmplat astăzi cu părul meu. Sunt încântată! Voi ce credeți? Fiți sinceri. Din cauza profesiei mele, nu puteam face acest lucru mai devreme”, a scris femeia în postarea sa pe twitter.

Patti își vopsea părul în nuanță roșcată din anul 1988. Dar s-a săturat de atâta monotonie și a decis să experimenteze. În ajutor i-a venit fiul, care apropo este stilist. Tot el a îndeplinit dorința mamei. Până a experimenta, Patti a încercat culoarea mov.

Patti nu a fost unica femeie curajoasă în acest sens și comentariile au fost invadate cu fotografii ale altor femei care, de asemenea, au încercat ceva nou.

„Am devenit bunică foarte devreme. Anul trecut, pentru prima dată mi-am colorat părul în mov. Anume atunci cel mai mic nepot a absolvit școala și deja nu mai trebuie să mă prefac „adultă””, a scris Rebecca, o altă femeie curajoasă.

Aceste femei au demonstrat că trebuie să fim așa cum ne dorim noi și să nu atragem atenția la stereotipuri.

„Am 52 de ani. Mereu fii tu”, a semnat una dintre femeile care au comentat postarea Pattiei.

Dacă vă doriți de mult timp o schimbare și nu vă puteați decide din cauza stereotipurilor, acum e momentul să o faceți.

Sursă: twizz.ru