O puternică explozie s-a produs luni seara, în timpul unui concert care avea loc la Manchester. Deflagrația s-a soldat cu 19 morți și peste 50 de răniți. Incidentul a avut loc la finalul unui concert susţinut de Ariana Grande, notează Digi24. Însăși artista se declară șocată de cele întâmplate.

Ariana Grande nu a avut de suferit în urma atacului de aseară, însă nu-și poate reveni din starea de șoc.

„Sunt frântă în adâncul inimii mele. Îmi pare atât de rău! Nu am cuvinte!”- se arată în mesajul Arianei.

cats

Nici colegii de breaslă ai artistei nu au rămas indiferenți față de acest caz.

„Nu există cuvinte care să exprime cât de profund m-am întristat să aud știrile tragice despre Manchester… o pierdere fără sens a unor suflete frumoase. Rugăciunile și gândurile mele se îndreaptă către toți cei care și-au pierdut oamenii dragi și acum suferă. Vă rog să primiți încurajări și urări de putere pentru a trece peste asta. Cu toată dragostea, Céline” – a scris cântăreața Céline Dion.

#Manchester #PrayForManchester🙏

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

„Ne rugăm pentru Manchester” –  transmite designerul Donatella Versace.

#prayformanchester🙏

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

„Am inima frântă pentru toate familiile. Am inima frântă pentru Ariana și pentru starea acestei lumi” – transmite interpreta Katy Perry.

„Ceea ce s-a întâmplat la Manchester este absolut oribil. Transmit dragoste și mă rog pentru toți cei afectați” – scrie modelul Kendall Jenner.

Selena Gomez: „Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către toată lumea afectată la Manchester.”

Nicki Minaj: „Mă doare inima pentru sora mea, Ariana și pentru toate familiile afectate de acest tragic eveniment din Marea Britanie. Îmi pare foarte rău de ce am auzit.”

Jennifer Lopez: „Gândurile, rugăciunile și toată inima mea sunt cu cei de la Manchester.”

Lorde: „Fiecare muzician se simte rău și responsabil înseara aceasta pentru siguranță. E cu adevărat un coșmar. Trimit dragoste către Manchester și Ariana.”

Cristina Aguilera:

„Sunt devastată de știrile în legătură cu ce s-a întâmplat la concertul Arianei de la Manchester. Trimit gândurile și rugăciunile mele către toți cei afectați.”

Foto: News.com.au

 

 

Distribuie articolul: