Oicât de mult Meghan Markle și prințul Harry s-ar strădui să-și ascundă viața personală de ochii curioșilor, acest lucru nu prea le reușește. Noua locuință pentru care au scos din buzunare 14, 7 milioane de dolari a stârnit mare interes pentru public, iar primele poze cu aceasta au ajuns deja virale pe internet.

Potrivit actelor oficiale cei doi și-au achiziționat această locuință la data de 18 iunie, iar astfel de informații precum comoditățile pe care le prezintă deja sunt disponibile în mediul online.

Casa este localizată în prestigioasa regiune Montecito și numără 1.700 de metri pătrați, conține nouă și este situată pe o suprafață de 2,19 hectare.

Casa principală include o bibliotecă, biroul, zona spa cu saune umede și uscate separate, sala de sport, sală de jocuri, galerie, teatru, crama și un garaj cu ce ar putea adăposti 5 mașini.

Pe teritoriul conacului lor se află grădini de trandafiri cu mai multe niveluri și foarte multă verdeață. În plus, există un teren de tenis, o cabană pentru copii și o piscină. La fel pe teritoriu se află și o casă destinată în exclusivitate pentru oaspeți.

Printre vecinii ducilor se numără Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: