Maggy are 23 de ani, muncește pentru afacerea familiei, are studiile făcute la facultatea de Turism și Servicii Hoteliere. Pe rețelele sociale și pe blogul ei o găsiți cu numele Maggy. Așa îi spune și familia, iar de vină este tata. Auzise numele într-un film serial, cică semăna eroina noastră cu actrița principală din peliculă, așa că Maggy o strigă toți. Acum un an și jumătate a fost în Veneția cu logodnicul ei, fotograf de meserie, așa că s-au gândit să își unească forțele într-un proiect, care a devenit blogul  www.maggyplaton.com.

carpediemmaggy-68

 Maggy, Moldova, la fel ca lumea întreagă, este plină de fashion bloggeri. Cum te evidențiezi în mulțime? 

„Da, Moldova e plină de fashion bloggeri dar nu toți dintre ei știu să fie bloggeri, a fi un blogger de calitate e o muncă serioasă după părerea mea. Nu poți doar să scrii, să faci poze și să te numești blogger, nu e de ajuns, cititorii așteaptă ceva mai mult.. Trebuie să creezi în tine o personalitate puternică, un exemplu pentru ceilalți. Eu mereu am fost o persoană deschisă și sinceră, mulți cititori admiră această calitate. Eu scriu foarte multe postări despre experiențele mele, spre exemplu recent am scris articolele „Vacanță la Roma, recomandări turistice”,„Cum să economisești pe biletele de avion”. Așadar, nu fac doar review-uri despre haine și produsele pe care le încerc, așa cum fac alți bloggeri de la noi.”

NOP0537

Care e conținutul blogului? ce scopuri ai? o scurtă incursiune arată că tu nu doar promovezi bunul gust, stilul individual în materie de haine, dar și gătesti gustos.

„Scriu despre experiențele mele și vin cu recomandări turistice, povestesc despre tendințele în materie fashion, dar și despre stilul meu vegetarian pe care l-am abordat acum 5 ani – lucru care mă face foarte fericită și sănătoasă. Vin cu rețete foarte simple, pe care orice gospodină începătoare le poate prepara. Ador să gătesc bucate vegetariene, uneori și raw vegane pe care le-am învățat de la fratele meu raw-vegan. Mă bazez pe stilul sănătos de viață, fac și deserturi delicioase care dispar foarte repede din farfurie, mai scriu despre trăirile mele sufletești și gândurile care uneori își au locul doar pe hârtie sau pe blog. Am scopuri mărețe, vreau să ajung să fiu unul dintre cei mai buni și de calitate bloggeri de la noi din țară și nu numai. De ce să mă limitez?!”

receta-blog-moldova-locals.md-capcake-20

Pe lângă faptul că te îmbraci fain, mai și coși haine, de cât timp? Te-ai gândit să lansezi o colecție? De unde știi să coși?

„Acum 2 ani am făcut cursuri de croitorie la un brand autohton, care mă ajută până în prezent. Îmi place să croiesc fustițe și bluzițe minimaliste. Nu am învățat să croiesc haine pentru bărbați, dar logodnicul meu își dorea de ziua lui o cămașă croită de mine și uite că m-am învățat, iar el a rămas satisfăcut și mândru. Deocamdată, hainele mele sunt purtate de mine și de logodnicul meu. Făcând facultatea nu prea aveam timp de croit, dar am absolvit și sunt mai liberă, deci fiți gata pentru a auzi numele meu în calitate de designer. Mie îmi place să visez, de multe ori mă văd undeva pe Champs Elysees în hainele create de mine, plimbându-mă pe străzile înguste ale Parisului..ahh.”

„Zi-mi care sunt trei piese vestimentare ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei și motivul.”

„Din garderoba unei femei nu trebuie să lipsească:fashionblogger-blogheri-din-moldovablogogo.md-6

Rochița neagră care ne scapă de orele pierdute în fața dulapului, cel puțin pe mine mă ajută, este una dintre cele mai versatile piese vestimentare.

Cămașa albă este piesa vestimentară care nu se va demoda niciodată, fie ca e transparentă sau strict pentru oficiu, nu dai greș niciodată în alegerea ei.

Costumul de tip bărbătesc (smocking) sau geaca scurtă din piele pot fi purtate la orice, de la rochii de seară până la ținute în stil casual. Eu ador să port geaca din piele pe timp de toamnă cu o pereche de sneakers și mom jeans.

Blogul tău are și un motto…

„Motto-ul meu este „Carpe Diem” ceea ce din latină înseamnă „Trăiește Clipa”, așadar momentul prezent. Primul lucru pe care îl veți vedea pe blog este acest motto cu care trăiesc zi de zi și pe care l-am tatuat pe mână ca să-mi reamintească cât de important este timpul, de aia timpul trebuie să fie utilizat corect.”

Foto: maggyplaton.com

Distribuie articolul: