Un an nu e mult, dar nici puțin. Zity Mall a crescut alături de vizitatorii săi, iar pentru ca așteptările celor care le-au trecut pragul să fie îndreptățite, centrul comercial este mereu pus pe fapte mari. Din 20 octombrie Zity Mall mărește numărul de magazine și amenități, dar îți promite și distracție pe măsură.

Pe 20 octombrie, începând cu ora 12:00, ești așteptat la Zity Mall să petreci o zi de neuitat: vei putea să te bucuri de timpul petrecut împreună cu familia și prietenii, iar seara va culmina cu un concert extraordinar susținut de nume mari ale momentului: Irina Rimes, Lidia Buble și Vanotek, dar și colorat de un spectacol feeric de focuri de artificii.

Cu ocazia deschiderii pe 20 Octombrie, magazinul DeFacto, cel mai mare magazin din complexul Zity Mall, va susține și un masterclass de alegere a unei ținute potrivite sezonului toamnă-iarnă.

Sărbătorile vor continua în parcul de joacă amenajat la nivelul III al complexului, adaptat cu atracțiuni sigure și plăcute celor mici. În ziua evenimentului, picii se vor distra alături de cele mai îndrăgite personaje din desene animate și clovni, iar cei de la Laboratorul Chimic vor prezenta pentru ei experimente inedite. ZityMall pune accent pe socializare, de aceea ți-a mai pregătit și o multitudine de activități în aer liber, precum fotbal și hockey de masă.

Nu uita de amalgamul de magazine ale brandurilor locale, participanți al proiectului Din Inimă, dar și alte oportunități de shopping amplasate în complexul Zorile, care te vor surprinde cu cele mai noi colecții și reduceri de ocazie.

Seara va culmina cu un concert de excepție, care va începe la 17:00 cu participarea interpreților din România și Republica Moldova, Irina Rimes, Lidia Buble și Vanotek, susținuți, pe final, de show de focuri de artificii.

Salvează data: 20 octombrie, ora 12!
Ești așteptat la Zity Mall pe str. Calea Ieșilor 8.

P