Madonna, în vârstă de 63 de ani, s-a dat în spectacol în cadrul renumitei emisiuni de divertisment „Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon. Ea s-a întins pe masa moderatorului și și-a etalat posteriorul în fața camerelor de luat vederi.

Regina muzici pop, în cel mai neașteptat moment s-a întins pe masa prezentatorului, iar fusta mult prea scurtă îmbrăcată de ea, a scos la vedere coapsele vedetei.

Madonna a făcut acest gest după ce i-a dezvăluit lui Jimmy Fallon că lucrează la un film despre viața ei, iar scriitorul James Baldwin reprezintă o sursă de inspirație pentru ea.

Jimmy stânjenit de situație s-a dezbrăcat de sacou pentru a acoperi vedeta, în timp ce își cerea scuze de la telespectatori.

„Nu, nu, nu! De ce… Madonna, oprește-te! Doamne, oprește-te! Nu știu ce să fac! Oprește-te! Nimeni nu va spune nimic. Îmi pare rău. Doamne!”, a spus Jimmy Fallon.

Madonna nu a luat în serios cele spuse de Jimmy, rămânând întinsă mai multe secunde pe biroul acestuia.

După ce vedeta s-a ridicat de pe masa acestuia, ea s-a întors cu spatele la camere și și-a ridicat fusta arătându-și posteriorul bombat.

Se pare că Madonna nu renunța la ieșirile extravagante nici la 63 de ani și continuă să atragă atenție asupra sa prin diferite moduri.