Are 61 de ani și demonstrează încă o dată că este în formă maximă și mai dezinhibată și mai excentrică ca oricând. Madonna a publicat o fotografie provocatoare care i-a încântat pe fani și i-a șocat pe ceilalți.

Madonna nu a fost niciodată o „fată cuminte”, dar nimeni nu s-a așteptat ca artista să pozeze așa. Nu pentru că ar fi interzis sau urât, ci pentru că e foarte îndrăzneț, ar zice unii. Dar cine suntem noi să o judecăm?

Interpreta a pozat așezată pe un fotoliu, extrem de relaxată, fiind îmbrăcată doar în slipi și sutien transparent care i-a lăsat la vedere sânii frumoși și mameloanele (acest detaliu este, de obicei, blocat de Instagram, astfel mulți s-au întrebat de ce nu s-a aplicat cenzura pe fotografia Madonnei). Cert este că vedeta este într-o formă de invidiat, picioarele fiindu-i bine lucrate, iar mușchii acesteia sunt frumos reliefați și fără pic de celulită.

„Pentru cei care se simt ofensați de această fotografie: vreau să vă anunț că am absolvit cu success Universitatea Mi Se Rupe! Bine ați venit la petrecerea mea de absolvire! Promoția 2020”, a semnat aceasta fotografia și a fost susținută de aproximativ 1 milion de fani care i-au apreciat postarea.

Amintim că în depărtatul 1985, Madonna a pozat nud pentru revista Playboy, iar de atunci nu o dată și-a surprins admiratorii cu fotografii îndrăznețe.

Sursa: Instagram