Madonna  a sărbătorit în mare stil ziua ei de naștere printr-o petrecere impresionantă, miercuri. După ce în luna precedentă a trecut printr-o internare în Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene, regina muzicii pop pare că și-a revenit aproape în totalitate.

Cu o avere estimată la 850 de milioane de dolari, Madonna și-a adunat familia, inclusiv cei șase copii ai săi: Lourdes Leon (26 de ani), Rocco Ritchie (22 de ani), David Banda (17 ani), Mercy James (17 ani) și gemenii Stella Estere (10 ani), precum și prieteni apropiați, pentru o cină privată în Lisabona, Portugalia – țara care îi servește ca a doua casă.

Conform unor informații, aproximativ 30 de invitați au participat la petrecere, savurând băuturi fine, mâncăruri selecte și, evident, tort. Madonna a împărtășit cu fanii săi un videoclip în care suflă în lumânări și le spune prietenilor săi: “Sunt bucuroasă că sunt în viață”. Recent, artista și-a reprogramat turneul mondial, deși familia afirmă că încă are nevoie de recuperare medicală și repaus adecvat.

Familia Madonnei a trecut prin momente de groază

În luna anterioară, Madonna a fost găsită leșinată în apartamentul său și a fost transportată de urgență la spital. La acel moment, membrii familiei credeau că artista nu va supraviețui, întrucât medicii au decis să o introducă în ventilație mecanică.

“Pe data de 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă, ceea ce a necesitat câteva zile de spitalizare în Terapie Intensivă. Starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, dar rămâne sub supraveghere medicală, urmărindu-se o recuperare completă.”

Distribuie articolul: