În august, Madonna a sărbătorit 63 de ani. Vedeta pop continuă să lucreze activ: lansează muzică nouă, are sesiuni foto și își încântă fanii cu imagini noi pe rețelele de socializare. Privind fotografiile, este greu de crezut că cântăreața are deja peste 60 de ani. Madonna are grijă de imaginea sa, dar din când în când vedeta este surprinsă folosind prea multe filtre.

Așadar, zilele trecute vedeta pop a publicat o poză cu dramaturgul american Jeremy O. Harris din timpul unor sesiuni foto pentru revista Vogue Magazine. „Eu și Jeremy O. Harris într-o întâlnire foarte importantă pentru minte”, a scris vedeta pe Instagram.

Cu toate acestea, mai târziu, un clip video din timpul întâlnirii celor doi a fost difuzat pe rețele. Utilizatorii au început să compare imaginea Madonnei: cum arată în fotografiile publicate de ea în comparație cu imaginea ei din videoclip, și au observat că vedeta arată foarte diferit. Fanii i-au cerut interpretei să susțină tendințele naturaleții și să nu folosească atât de mult photoshop.

Reamintim că recent Madonna a sărbătorit împreună cu iubitul și copiii, premiera noului ei film de la concertul susținut la New York.

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: