Mădălina Ghenea a spart gheaţa! După ce timp de jumătate de an a postat pe rețelele de socializare frânturi de imagini cu chipul fetiţei ei, acum a pozat în toată spelndoarea cu cea mică în braţe. Actriţa şi micuţa sunt protagonistele unui pictorial de senzaţie pentru coperta unei celebre reviste.


Modelul a acceptat să o arate tuturor pe fetiţa ei, Charlotte, pe care până acum a ţinut-o departe de ochii curioşilor. Mădălina a pozat pentru coperta revistei Elle cu micuţa în braţe. Îmbrăcată extrem de sexy, în lenjerie intimă, Mădălina demonstrează încă o dată că are un trup fără cusur, deşi a trecut printr-o sarcină.

Vedeta are o talie de viespe şi picioare interminabile. În timp ce ea se uită fără emoţii în obiectivul camerei de fotografiat, micuţa Charlotte îi arată cu mânuţa chipul şi o priveşte atent. Fetiţa vedetei va împlini 8 luni la începutul lunii viitoare și seamănă leit cu tatăl ei, Matei Stratan.

Iată și alte poze în care apare fetița:

Actriţa şi fiul magnatului Dan Stratan au o relaţie amoroasă complicată şi se pare că nici rodul iubirii lor, fetiţa Charlotte, nu a reuşit cel puţin pentru moment să-i ţină împreună. Cei doi s-au despărţit la scurt timp după scandalul surprins de paparazzi pe stradă.

Vezi și: Mădălina Ghenea, apariție de prințesă pe covorul roșu, la nici două luni după ce a născut (FOTO)

Foto: Instagram.com