În 2012, imaginea lui fragilă demonstra ceea ce mulți speculau: actorul căzuse în patima drogurilor, pierzând controlul vieții.


Din fericire, cinci ani mai târziu, actorul din „Singur acasă” s-a pus din nou pe picioare, s-a „vindecat” de dependența drogurilor și și-a refăcut viața amoroasă.

Ieri seara, paparazzi l-au surprins pe noul Macaulay Culkin, arătând mai chipeș ca oricând, alături de fina lui, Paris Jackson, dar și de noua lui iubită, actrița Brenda Song. Cei trei, acompaniați de alți prieteni apropiați, au ieșit în oraș pentru a lua masa la un restaurant de fițe din Los Angeles, „L`Atelier”.

Revenind la Macaulay, trebuie să recunoaștem că actorul arată mai bine ca oricând. Acesta era îmbrăcat într-un costum elegant și părea sănătos și binedispus. De „vină” ar fi și noua lui iubită, actrița Brenda Song, care a intrat în viața actorului în urmă cu patru luni și l-ar fi schimbat complet. Ce-i drept, ne amintim că, acum patru luni, Macaulay avea părul lung și un aspect neîngrijit, așadar Brenda chiar și-a pus amprenta asupra stilului de viață al actorului.

Vezi și:Macaulay Culkin a fost „înmormântat” din nou pe rețelele de socializare

Distribuie articolul: