La vârsta de 32 de ani, Irina Rimes și partenerul ei francez, David Goldcher, în vârstă de 31 de ani, se pregătesc cu entuziasm să își unească destinele prin căsătorie, după aproape trei ani de relație. Într-o apariție la o emisiune radio, artista a dezvăluit pentru prima dată publicului planurile sale pentru nunta viitoare.

Deși a mai fost căsătorită în trecut, Irina Rimes își imaginează o ceremonie grandioasă și intenționează să organizeze nu mai puțin de trei evenimente distincte pentru a marca acest moment special din viața sa. Cântăreața a furnizat mai multe detalii despre viitoarele planuri pe care le are cu partenerul ei de viață, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Astfel, Irina Rimes are în vedere organizarea a trei nunți alături de David Goldcher. Una dintre petreceri ar urma să aibă loc în Franța, țara natală a partenerului ei, și ar urma să fie evenimentul la care Smiley i-a promis că va participa. De asemenea, cântăreața ia în considerare organizarea unei nunți la casa părinților săi, pentru a putea implica și familia în acest moment special. Nu au fost neglijați nici colegii de muncă, astfel că a treia petrecere ar urma să aibă loc la București.

M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța, la un chateau (trad. castel). Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley. Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei, cu toate rudele mele. Aș face o nuntă moldovenească, cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese. Aș face o nuntă și aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez.’, a mărturisit cântăreața, la Matinalii DigiFM.

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de doi ani și se înțeleg foarte bine. Deși nu locuiesc stabil în același loc și fac naveta între București și Sudul Franței, cei doi reușesc să depășească împreună dificultățile și sunt deschiși să se descopere unul pe celălalt.

Artista a împărtășit în cadrul unui podcast cum a reușit să depășească relațiile toxice din trecut, trăgând învățăminte din ele. În prezent, conform propriilor declarații, ea se bucură de o relație frumoasă cu David Goldcher, un muzician francez, și cei doi au găsit fericirea împreună timp de doi ani.

Am fost în relații toxice, așa a fost să fie, voiam să fiu salvatorul cuiva. Acum am timp să învăț o limbă nouă, franceză, să fiu prezentă în viața mea și a prietenilor mei, să mă ocup de carieră. Eram obișnuită cu foarte bine, foarte rău, acum este bine, nu foarte bine, chiar dacă pare plictisitor. Nu mai vreau s-o dau în extreme!’, a mărturisit Irina Rimes.

Distribuie articolul: