Fiica actorului Gheorghe Grâu locuiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde activează în calitate de model și actriță. S-a mutat recent în Los Angeles împreună cu soțul și fiul său.

Și pentru că a avut o perioadă mai încărcată când se apucase să studieze intensiv limba engleză, în mod special accentele și să se avanseze cu actoria, Lyanka a decis recent să meargă într-o vacanță bine-meritată.

A ales Coasta de Azur, o locație care a impresionat-o de mai multe ori, ce îi trezește emoții noi. „Sunt momente în viață, când vrei să te întorci…dar e o idee. Ce a fost, a trecut și nimic nu va mai fi ca altădată. Va fi ceva nou, va fi altfel. Iată de ce ador să mă întorc la locurile mele dragi, frumoase. Îmi place să recitesc cărțile mele preferate sau să mă întâlnesc cu vechii mei prieteni, mereu îi redescoperi. Nu am mai vizitat Coasta de Azur de mai bine de zece ani…”, a scris Lyanka Grâu pe pagina sa de Instagram.

Ea a distribuit câteva fotografii cu peisajele paradisiace de acolo. Lyanka apare în fotografii îmbrăcată într-o ținută lejeră, de plajă, cu o dispoziție romantică.

Citește și: Fiica actorului Gheorghe Grâu, cu o imagine nouă! Cum arată Domnica Grâu cu bucle (Foto)

Distribuie articolul: