Luptător moldovean și totodată pompier neînfricat, Nicolae Cărăuș a întâmpinat ieri barza. Sportivul a devenit tătic pentru prima oară.

Soția lui Nicolae, Taisia Cărăuș, a adus pe lume un băiețel minunat. Anunțul a fost făcut chiar de fericitul tătic, acesta publicând prima imagine cu bebelușul, alături de un mesaj emoționant: „Doamne, îți mulțumesc pentru acest dar minunat”

Nicolae Cărăuș este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing de la noi, activând totodată și în calitate de antrenor, iar cei care nu-l urmăresc pe rețelele sociale nu știu, că pe lângă sport, tânărul salvează zilnic vieți.

De mai mulți ani acesta are un adversar permanent – focul. Nicolae este un pompier neînfricat, iar în iulie 2020, prin decretul președintelui Republicii Moldova, a primit distincția Medalia „Pentru Vitejie” în situații excepționale în exercitarea serviciului de pompieri și salvatori.

Felicitări proaspeților părinți, Nicolae și Taisia Cărăuș!

Sursa: Facebook/NicolaeCaraus

Citește și: A speriat-o rău, apoi a cerut-o de soție. „Isprava” lui Nicolae Cărăuș, cunoscutul kickboxer și pompier neînfricat (Foto)